Sunday, December 11, 2011

Gathered Again!

Hi reader(s),
Seperti yg dianjikan oleh saya dalam post yg sebelum ini,saya akan menceritakan bagaimana perasaan bila parents dah balik.

9 December 2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Kitorg duduk rumah seperti biasa tanpa mengisi perut dengan makanan tengahhari .Petang tu,Cik Yoi or Cik Nurul ajak ambil kakak sedara di Balakong.So,kitorg pun gi la ambil.
Nama kakak tu Kak Mimie.Mlm tu kitorg tido dengan Kak Mimie and nenek.Cik Yoi kate ibu blk pukul 10:30 a.m.Jadi kene lah bangun awal2 sbb nak siap.KLIA kan jauh dari rumah aku.

10 December 2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Esoknye,pagi2 ibu bagi message yg maybe ibu sampai Malaysia pukul 7:00p.m.
Mama (makcik) cube call Air Asia,dan Air Asia kate kapal terbang yg dinaiki ibu aku mendarat pada pukul 6:55 p.m.Yg nenek aku,ye ye lah suruh bgn awal .Erghhhhh *bkn nak menderhaka*
Pastu pukul 3:00 p.m kitorg pergi rumah Makngah kat Bangi.Sbb Iman's Birthday Party.Sampai pukul 6 kitorg duduk umah Makngah.Tepat2 pukul 6:00 p.m kitorg gi KLIA.4 kereta yg ikot.Kitorg naik kereta Serena.Yg lain entah la.Aku x ingat.Yg aku ingat,1 Mazda ,1 Toyota.
Kitorg tunggu kat KLIA tu lama gile sebab paper bag yg berisikan chocolates x jumpa2 lagi.Sampai rumah pukul 11:00 p.m *maybe*
Ibu bwk byak gile brg.Kacang gajus,kacang kuda n banyak lagi.Mlm tu jugak nak selongkar2 barang2 sebab nak kasi org ramai *mcm la ramai sgt* Tapi,brg2 kitorg,tunggu semua org balik baru lah buka.hihi.Ada lagi brg tapi guni tu blm sampai lagi :'(
11 December 2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Pagi2 lagi aku dah bgn ,maybe excited sgt kot.hahahaha.Aku updated blog pun sebab semua org tido.Ibu aku cite , kat Mekah tu,ibu aku rase mcm org kaya.Semua nak beli.Kuih yg kecil 2 riyal pon kate murah :\.Kat Malaysia bkn main kedekut *hihihhihi* kat Malaysia kan brg mahal. :\
kalau 1 riyal dkt Arab,kat Malaysia maybe 85 sen.Sekarang ni,ada org kat rumah aku .Mak Andak dtg sebab mlm tadi die x sempat nak dtg.

12 December 2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Saya akan berjumap dengan AGONG!!!!Bersama kawan2 SKSS.Selalunya , SK ni jarang ada lawatan.Dah la percuma.Mkanan sarapan,tghhari, na siap pergi Muzium Negara lagi... :)X sabarbye
InsyaAllah,esok or bila2 saya akan ceritakan mcm mane lawatan tu :)Kalau saya x updated,means xde masa or ramai org.Malu lah nak updated blog org ramai2 tengok... hihi ;)

Friday, December 9, 2011

Sedih!!!!

Hi,
So, today aku nak cite pasal my mum and my dad . Diorg kate balik 9 dec iaitu harini.Sedih gile sebab kapal terbang kat Jeddah delay.Means bergerek lamabt,so sampai pon mesti lambat.Sampainye esok!!!!!Wuohooooooo!!!Lambat lagi!!!!!Dari mlm dah excited nak pegi KLIA ...
Dah la .Sampai sini dulu.InsyaAllah,esok aku cite lagi. :)

Tuesday, December 6, 2011

~ 3 Days To Go ~

Hi reader(s),today aku nak story pasal my mum and my dad.Diorg dah nak balik !! Balik dari mana? Okay.fyi,my mum and my dad pergi haji !! Rindu gile!!!! x sabar nak jemput diorg balik dari Jeddah!! Bestnye!!Okay la.Sampai sini je la.Nanti kalau diorg dah balik.aku cite lagi.ok?
da~~

Sunday, December 4, 2011

Twilight : Breaking Dawn






Hi reader(s),
Today kau nak cite pasal Twilight Saga : Breaking Dawn . Semalam aku , my sis , Kak Ika and Kak Yuni (kwn Kak Ika) pegi TS ! ! TS stand for Times Square or Berjaya Times Square.Kitorg gi tengok wayang!!! Cite Breaking Dawn!

So, Sampai sini je la.Kai tengok die punye pelakon je la.Yg pastu Edward Cullen handsome bhai!! : )



This is Edward Cullen or Robert Pattinson!
This is Isabella Marie Swan call her Bella or Kristen Stewart


This is Jacob Black or Taylor Lautner
This is Renesmee Carlie Cullen . Daughter to Edward Cullen and Bella Cullen



The Cullens . . . . .