Sunday, December 11, 2011

Gathered Again!

Hi reader(s),
Seperti yg dianjikan oleh saya dalam post yg sebelum ini,saya akan menceritakan bagaimana perasaan bila parents dah balik.

9 December 2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Kitorg duduk rumah seperti biasa tanpa mengisi perut dengan makanan tengahhari .Petang tu,Cik Yoi or Cik Nurul ajak ambil kakak sedara di Balakong.So,kitorg pun gi la ambil.
Nama kakak tu Kak Mimie.Mlm tu kitorg tido dengan Kak Mimie and nenek.Cik Yoi kate ibu blk pukul 10:30 a.m.Jadi kene lah bangun awal2 sbb nak siap.KLIA kan jauh dari rumah aku.

10 December 2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Esoknye,pagi2 ibu bagi message yg maybe ibu sampai Malaysia pukul 7:00p.m.
Mama (makcik) cube call Air Asia,dan Air Asia kate kapal terbang yg dinaiki ibu aku mendarat pada pukul 6:55 p.m.Yg nenek aku,ye ye lah suruh bgn awal .Erghhhhh *bkn nak menderhaka*
Pastu pukul 3:00 p.m kitorg pergi rumah Makngah kat Bangi.Sbb Iman's Birthday Party.Sampai pukul 6 kitorg duduk umah Makngah.Tepat2 pukul 6:00 p.m kitorg gi KLIA.4 kereta yg ikot.Kitorg naik kereta Serena.Yg lain entah la.Aku x ingat.Yg aku ingat,1 Mazda ,1 Toyota.
Kitorg tunggu kat KLIA tu lama gile sebab paper bag yg berisikan chocolates x jumpa2 lagi.Sampai rumah pukul 11:00 p.m *maybe*
Ibu bwk byak gile brg.Kacang gajus,kacang kuda n banyak lagi.Mlm tu jugak nak selongkar2 barang2 sebab nak kasi org ramai *mcm la ramai sgt* Tapi,brg2 kitorg,tunggu semua org balik baru lah buka.hihi.Ada lagi brg tapi guni tu blm sampai lagi :'(
11 December 2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Pagi2 lagi aku dah bgn ,maybe excited sgt kot.hahahaha.Aku updated blog pun sebab semua org tido.Ibu aku cite , kat Mekah tu,ibu aku rase mcm org kaya.Semua nak beli.Kuih yg kecil 2 riyal pon kate murah :\.Kat Malaysia bkn main kedekut *hihihhihi* kat Malaysia kan brg mahal. :\
kalau 1 riyal dkt Arab,kat Malaysia maybe 85 sen.Sekarang ni,ada org kat rumah aku .Mak Andak dtg sebab mlm tadi die x sempat nak dtg.

12 December 2011
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Saya akan berjumap dengan AGONG!!!!Bersama kawan2 SKSS.Selalunya , SK ni jarang ada lawatan.Dah la percuma.Mkanan sarapan,tghhari, na siap pergi Muzium Negara lagi... :)X sabarbye
InsyaAllah,esok or bila2 saya akan ceritakan mcm mane lawatan tu :)Kalau saya x updated,means xde masa or ramai org.Malu lah nak updated blog org ramai2 tengok... hihi ;)

No comments:

Post a Comment

Pembaca yang disayangi <3