Saturday, June 28, 2014

Sports Day! - 25th June '14

(26th June 2014)

Assalamualaikum!

Yesterday was our school's sport day ! And we was about to die walau xmain sport ! Serious ! Bersorak mcm pompom girls kat bawah zink tu pun penat mcm lari 1500m ! Hahaha
"Toriq!Toriq!Go Toriq!" "Saleh!" "Salmaaaan!" "Khaliid!" "Abuuu!" 
Ain n i mestilah Toriq kan? Ahaha . Bile toriq xlawan , yg lawan salman vs khalid , haruslah salman! :p yg pasti xpernah sokong abu sbb abu mmg selalu last ! Sorry :p

This year's sport day theme was cartoons kut . 
Toriq Ibn Ziyad (Kuning) = Naruto Shippuden #narutoriq
Abu Ubaidah (Purple) = Domo
Khalid Al Walid (Biru Kehitaman) = Captain America
Salman Al Farisi (Merah) = Iron Man
Salehuddin Al Ayubi (Hijau epal) = Brasil World Cup
Sbb berdasarkan warna , tapi abu n saleh out sbb domo warne coklat bukan purple :p brasil mostly warne kuning :p

Nah , layan gambar la terus , sikitje , yg pasti selfie tu banyaaak :p hehehe

Ini wakil sukan sekolah kut , ntah . Yg pasti semua form 2 , hamizan , zikry , arsyad , pastu kelas lain xkenal hahah :p panas2 suruh pkai jacket yg mcm athlete , tpi mmg athlete pun :p

 
Abu Ubaidah the Domo hahah domo robot , :p



Khalid Al walid the Captain America ! Xbrp nmpk la CA die , kat depan tu ..


Salman Al Farisi the Iron Man ! Nampak x iron man die ? Hehehe




Firqah sendiri kite belanja banyak sikit , hehehe :p Toriq the Narutoriq ! Hahaha

Firqah Saleh xsempat nak tgkp gmbr . Sorry


Takkan nak tengok itu aje kan ? Nah belanja lagi satu gmbq ! :p



Usie dgn dorg kat surau. Hehehe layan jolah..

Nampak x syg sgt dgn Toriq , smpai x letak gmbr firqah lain , hehe

Okay , mmg sakit tekak smpi sekarang sbb menjerit , "Toriiiiiiiiiiq!" "Toriiq!Go toriiq!" "Salmaaaaan!" "Khaliiidd!" "Toriq!Toriq!" Hahaha

Kasi semngat dri jauh , mcm org tu dengar , "Toriq , sikit lagi jer tu , potong die toriq!" "Toriq , cepat org blkg nak potong tu , cepaaat!" "Kam on Toriq!" Kemain kan mcm org tu dgr sgt ! Hahah

Best tu best , balik terus tidur ! Badan penat walau xbersukan ! Huh , hri ni pulak sekolah lagi , bergaduh mulut ngn lelaki sbb prmpuan makan baki2 biskut raya cikgu Huda kasi ! Hahaha Penat xpenat la kan? 

Nak sambung tidoq balik , 

Sayonara happy ending,
ASMS 💃

No comments:

Post a Comment

Pembaca yang disayangi <3