Friday, July 11, 2014

so jahat in ramadhan

Assalamualaikum!

Theres something wrong have been to me . And its was seariously made me phobia ('bout 2-3 days . Lol) 

Some bad boys come over to my house , and saw me inside the house , and said "assalamualaikooom!" "Bukak laaa" and knocked the window severel times , and and and , pop the fireworks infront my house , at the car porch ! And it makes me really angry+scared+annoyed . But then, i ignored them ,then dorg dah bla . FUH!

But BUT !
On the 7th July , i didnt go for terawih coz i need to complete my math homework , with all the geomatrical sets . ALONE HOME! All of sudden , i heard "Assalamualaikoooom!" "Bukak laaa" over it again n again . First salam , my heart beat beats in about 50% , and i was like, "Ya Allah selamatkanlah aku dri bdak2 jht ni (crying inside)" they saw me from the sliding door , . And on tht time, i was in my study room with opened door , i quickly closed it.  Guess what they did? They knocked the window mcm jais ketuk pintu kena tgkp khalwat tu . Lol . Gila kuat kan? Lamaaaa . My heart beat beats so fast ! Boleh rase mcm badan sekali berdegup. Mengeletaarr . I xlayan , dorg senyap . Then , i kluar bilik, nak amik phone , dgr balik "bukak laa" tpi dah hilang , maybe sbb nmpk i amik phone nak call . 10 mins after mama (my makcik) n kakngah (my elder cousin) dtg , tgok bad boys dah lari . Argh

Yesterday , 10th July , (diorg mmg dtg hari2 kut) i didnt go for terawih , and stay kat rumah nenek (sebelah rumah jeww) coz kak ika (another elder cousin) xgi , so i stayed with her. Nmpk bad boys landing on viva n wira . Like seriously kan? Landing kut ! Aku pun xpernah landing atas kereta ! And guess why they loved to be at my house? Bcs of the Wifi! Mmg ade password , buat faham lah , lelaki , mesti pandai hack2 ni . Padan aku balik terawih , nak main internet kat ipad , lembab semacam kena off wifi dulu (well, ipad is more sensitip to wifi) semua busy ngn henfon masing2 smbil isap rokok . Bodoh ape? Then, Kak ika , gi rumah ,cakap "dik , jgn dduk atas kereta !" Terus semua muka mcm "eh mak kau !" "Alamak !" "Kantoii!" Kinda like tht . Dri tgh sdp landing , terus terloncat nmpk kak ika , yg tgah ketuk tingkap terus terbeliak bijik mata (i closed my bedroom's door , kinda like ade org dlm tu , then mmg terkena lah! Lol) 


I got a phobia , terdgr org ketuk la , dgr budk ketawa , suara dorg. Sungguh ilusi! Smpi kat kelas , ade abg ketuk pintu , mcm nak gegar dunia , i got my knees shaking, "badrina , adlina rase kaki adlina  menggeletar lah!" "Aah lah adlina ," "eh , nmpk ke kaki adlina?" "Pipi adlina mengeletar jugak," 

See, betapa phobianye .


Xoxo,
ASMS 

No comments:

Post a Comment

Pembaca yang disayangi <3